Wie is Saskia

Mijn naam is Saskia Veerhuis en ik woon in Mijdrecht, waar ook mijn praktijk gevestigd is. Samen met mijn man heb ik 4 kinderen, waarvan 2 grote bonus en 2 wat jongere van ons samen. Dit is heerlijk en gezellig, maar ook vaak een uitdaging en een grote leerschool hoe de balans te vinden en vooral te houden. Dit gaat in fases, want niemand is altijd in balans. Mensen omschrijven mij als betrokken, warm, eerlijk en enthousiast. Ik kan wel zeggen dat ik nu inmiddels zoveel mogelijk van het leven geniet!

Jaren geleden genoot ik minder van het leven toen ik thuis kwam te zitten met een burn-out op de jonge leeftijd van 25 jaar. Sindsdien is mijn zoektocht naar mezelf en wat ik nu precies wilde begonnen. In de jaren die volgden heb ik nog een aantal andere leermomenten op mijn pad gekregen, waardoor ik uiteindelijk ben wie ik ben. Een mens is nooit uitgeleerd, dus er zullen nog voldoende van die momenten komen en dat hoort erbij.

MIJN MISSIE

Drukke moeders weer te laten genieten van het leven!

Waarom

Een aantal jaar geleden had ik erg de behoefte om iets anders te willen gaan doen met meer diepgang en mijn ervaring van de afgelopen jaren om te zetten in actie. Ik wilde mijn leven en ook het leven van mijn toekomstige cliënten meer betekenis geven door ze te begeleiden naar een ontspannender en bewuster leven. Dit bij voorkeur in een eigen praktijk.

Visie

Toen ik de advertentie van mijn opleiding wellnesscoaching zag, was ik gelijk verkocht. Dit door de holistische benadering. Lichaam en Geest gaan samen en horen bij elkaar. Het één kan niet zonder het ander en het is dus ontzettend belangrijk om niet alleen de geest te behandelen, zonder het lichaam hierbij te betrekken! Dit is dan ook de onderscheidende factor die ik aanbied. Een begeleidend traject voor lichaam en geest op een down to earth methode.

Ik help je graag naar een leven met Innerlijke Rust, meer Energie, Balans tussen werk én privé én/of een Gezond Voedingsplan!