Een heerlijke lichte en gezonde salade! Van een heerlijke combi: bieten, geitenkaas en noten! lunchgerecht!
2 personen
bereidingstijd: 10 minuten
Ingrediënten
50 gram rucola
3 gekookte bietjes
75 g zachte geitenkaas
2 eetlepels walnoten
1 eetlepel rozijnen
3 eetlepels olijfolie
1 eetlepel citroensap
Bereiden
- Verdeel de rucola over 2 borden. Snij de bietjes in dunne plakken en verdeel die over de rucola.
- Verkruimel de geitenkaas erover.
- Hak de walnoten grof en strooi ze samen met de rozijnen over de salade.
- Klop een dressing van olie, citroensap, peper en zout en sprenkel die over de salade.
- Lekker met een geroosterde volkoren boterham
Bron: https://www.puurgezond.nl/eet/rucola-bietensalade-met-geitenkaas/