Wie ben ik

Wie – Mijn naam is Saskia van den Corput, geboren in Mijdrecht, waar ik nog steeds woon. Ik ben dochter, zus(je), vriendin, partner, tante, stiefmoeder van 2 en moeder va. Mijn passies zijn yoga, dansen, reizen, lekker eten en met vriendinnen. Ik kan wel zeggen dat ik inmiddels zoveel mogelijk van het levengeniet!

Jaren geleden genoot ik minder van het leven toen ik thuis kwam te zitten met een burn-out op de jonge leeftijd van 25 jaar. Sindsdien is mijn zoektocht naar mezelf en wat ik nu precies wilde begonnen. In de jaren die volgden heb ik nog  een aantal andere leermomenten op mijn pad gekregen, waardoor ik uiteindelijk ben wie ik ben. Een mens is nooit uitgeleerd, dus er zullen nog voldoende van die momenten komen en dat hoort erbij.

Waarom –  Een aantal jaar geleden had ik erg de behoefte om iets anders te willen gaan doen met meer diepgang en mijn ervaring van de afgelopen jaren om te zetten in actie. Ik wilde mijn leven en ook het leven van mijn toekomstige cliënten meer betekenis geven door ze te begeleiden naar een ontspannender en bewuster leven. Dit bij voorkeur in een eigen praktijk.

Visie – Toen ik de advertentie van mijn opleiding wellnesscoaching zag, was ik gelijk verkocht. Dit door de holistische benadering. Lichaam en Geest gaan samen en horen bij elkaar. Het één kan niet zonder het ander en het is dus ontzettend belangrijk om niet alleen de geest te behandelen, zonder het lichaam hierbij te betrekken! Dit is dan ook de onderscheidende factor die ik aanbied. Een begeleidend traject voor lichaam en geest op een down to earth methode.

Missie  – Mijn cliënten weer te laten genieten van het leven!