Woensdag – receptdag!

26 Jun 2019
Met dit warme weer hou ik van salades of licht verteerbaar eten wat ik van te voren klaar kan maken. Deze heerlijke poké bowl van de week gemaakt met zalm en tonijn 😋!

Ingrediënten:
- 200 gram sushi rijst
- 100 gram zalmblokjes (kan ook met gerookte kip als je niet van vis houdt)
- blikje tonijn
- komkommer
- tomaat
- avocado (staat nu niet op de foto)
- edamame bonen (klein blikje bij ah)
- gember
- wasabi mayonaise en soja dressing erbij
- zwarte sesamzaadjes



Eet smakelijk!! Wat eet jij het liefst met warm weer?

0

Woensdag – recept dag!

15 May 2019
Ik ben gek op salade’s en de Griekse keuken, vooral met dit heerlijke weer! 🌞

Maak er heerlijke souvlaki’s bij, rode rijst en tzatziki en je hebt heerlijk eten!


Ook interesse in recept voor tzatziki? Zet Ja hieronder het bericht en dan post ik dit volg week op deze woensdag recept dag!


https://www.puurgezond.nl/eet/griekse-boerensalade/?fbclid=IwAR3G2iRIqLRZxCkzPnRPhlOav8mliO1_01xvFCR7zNFRoegjYGVQPnOM-3E
0

Satésaus

Voor bij de saté tip van vorige week zelfgemaakte satésaus! Satésaus uit het schap of vriesvak van de supermarkt laat jij voortaan links liggen. Want als je deze zelfgemaakte saus eenmaal geproefd hebt, wil je niet anders meer!

Read More
0

Saté

Met dit heerlijke weer vind ik het altijd lekker om zelf saté te maken.  Heerlijke salade erbij en wat brood en je kunt lekker buiten eten. Als je het helemaal zelf wilt maken kun je ook nog zelf de satésaus erbij maken. Die zal ik binnenkort ook posten. Wat maak jij graag bij lekker weer?

Read More
0

Nasi

En hier is weer een wekelijks PuurGezond en lekker recept!  Mocht je het uitgeprobeerd hebben hoor ik graag wat je ervan vond.

Read More
0

Aubergineballetjes

Vandaag deze balletjes met Aubergine, zo eet je ook gelijk meer groenten! Verlang je naar eten dat goed voor je is en ook nog eens supermakkelijk te maken is? Kies aubergine. Met deze paarse held maak je hartverwarmende gerechten waar je iedereen héél blij mee maakt.

Read More
0

Tomatensaus

Heerlijk verse tomatensaus!
Makkelijk en gezond!

Ik maak dit meestal de avond ervoor en in een grote hoeveelheid voor in de vriezer.
Je kunt uiteraard ook rundergehakt toevoegen voor Bolognesesaus. Voor de gezondere versie kun je kiezen voor volkoren pasta en een lekkere salade erbij! Eet smakelijk!

Read More
0