Written by admin

Gezond in 8 stappen! 🥑🍅🍌

Als vitaliteitscoach kan ik je begeleiden naar een gezonde leefstijl én kun je wat kilo’s kwijtraken als je dit wilt.

Geen dieet, maar bewustwording, eye openers, leuke, lekkere en eenvoudige recepten voor het hele gezin in een mooi boek.

Ik heb mijn hele leven juist altijd meer moeten eten en was dan snel geneigd om slecht voedsel te eten, omdat het kon. Dit is uiteraard ook niet goed voor je lichaam met als gevolg altijd moe, slechte huid en niet lekker in mijn vel. Nu voor de zomvervakantie, is dat een goed moment om weer GEZOND(ER) te gaan eten.

In klein groepsverband ook mogelijk dus kom met je vriendin, zus of buurvrouw, dat is gezellig en stimuleert elkaar. Mocht je meer informatie wensen over het 8 weken programma Slank in 8 stappen, stuur dan een e-mail naar info@zin-geving.nl

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *