Written by admin

Soms weet je het allemaal even niet meer en heb je geen overzicht meer……

Je weet gewoonweg niet meer waarom je de dingen doet die je doet. “Wat maakt mij gelukkig, waar sta ik eigenlijk voor, ik heb alles maar toch voel ik me niet blij hoe komt dat toch? Wanneer heb ik me voor het laatst écht ontspannen gevoeld? Écht genoten? “

Het leven lijkt aan je voorbij te gaan en uit automatisme doe je de dingen die je “moet” doen. Het leven lijkt je te overkomen en je verliest de controle. De energie ontbreekt je om er iets aan te doen en je weet ook niet waar te beginnen.

Je zit gevangen in je eigen gedachten, je eigen blinde vlek. Je hoofd staat op ontploffen en maakt overuren, je hebt het gevoel er (zelf) niet meer uit te komen. Je bent moe, doodmoe en uitgeput.

Het kan dan verhelderend zijn om met iemand te praten die je kritische en verdiepende vragen stelt, zodat je zelf gaat nadenken en tot oplossingen komt, waar je zelf nog niet aan gedacht hebt. Concrete tools inbrengt om inzichten te krijgen en uit je hoofd en in je lichaam te komen.

Als professioneel coach begeleid ik jou graag in dit proces. Ik heb al vele mooie stappen gezet met dankbare clienten, wat een prachtige baan is dit toch ❤️

www.zin-geving.nl

voor meer info/blogs/recepten/gratis energy tips en schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aanbiedingen, healthy lifestyle tips, inspirerende blog posts & recepten.

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *