Ligt het nu aan mij of is iedereen die ik zie of spreek erg moe?

Ik ben in ieder geval erg moe en niet alleen door de gebroken nachten, maar gewoon anders extra moe ofzo. Veel mensen zijn ziek (geweest) en het duurt erg lang voordat het energieniveau weer op peil is. Toch schijnt af en toe ook de zon en is het gelukkig alweer wat langer licht buiten, dus dan denk je toch hoe komt dat nu?

Het zal vast ook aan de tijd van het jaar liggen, het is niet voor niks dat molletjes zich terugtrekken in de winter. Net als alles in de natuur wil de mens zich ook terugtrekken in de winter. Helaas staat de maatschappij dit niet toe. We worden wakker in het donker en zijn vaak niet uitgeslapen. De energie ontbreekt en daardoor zie je er vermoeider uit, ik hoop dat ook dit in het voorjaar weer wegtrekt ðŸ¤”

Daarnaast heeft het lichaam ook veel meer afvalstoffen in de winter en ook dat is niet bevorderlijk voor de energie. Een massage kan hierbij wel ondersteunen om dit sneller af te voeren en veel water drinken. Maar bovenal wordt het gewoon tijd dat het weer lekker voorjaar wordt!

Binnenkort komt mijn E-book met Energy Boost Tips beschikbaar, nog even volhouden dus…