Precies een week zijn we alweer in het nieuwe jaar, maar vandaag nu de kinderen weer naar school zijn, begint voor velen weer het reguliere leven. Althans voor mij wel!

Toen ik deze foto nam zaten we middenin de kerst drukte, gezelligheid of gekte, maar net hoe je het noemen wil. Ik vond het fijn, maar ook weer heerlijk dat het voorbij is moet ik bekennen.

Maar goed nu het nieuwe jaar begonnen is hebben we vaak tal van goede voornemens, welke wel of niet gaan uitkomen. Het voelt als een schone lei, nu we de kerstboom weer hebben weggedaan en het huis weer is opgeruimd. Dat voelt wel fijn vind ik, meestal heb je zo’n moment aan het begin van het nieuwe jaar en na de zomervakantie. Het is goed om soms van deze momenten te hebben waarbij je even stilstaat bij wat er goed gaat en wat je liever anders wilt doen. Het geeft energie.

Ik heb veel mooie plannen voor 2018, waarbij ik verder wil groeien als ondernemer, nog meer mensen wil begeleiden naar een ontspannen en tevreden leven en ik wil nog ontzettend veel leren en groeien met Zin-Geving. Er komt een mooi programma aan waarbij alle facetten van Zin-Geving bij elkaar komen, waarvan ik overtuigd ben dat ze bij elkaar horen om je goed te voelen.

Maar bovenal staat 2018 voor mij in het teken van de liefde ❤ want ik ga na 12 jaar samen trouwen met de liefde van mijn leven! Hoe fijn is dat om écht bewust te kiezen voor elkaar na behoorlijk wat ups maar ook downs te hebben meegemaakt. Als samengesteld gezin, ouders van totaal 4 kinderen van 21, 17, 5 en 1. Trots en mega veel zin in! 😍