VITA

Vitaliteit – Inspiratie – Tijd voor jezelf – Aandacht

Vita staat voor leven en ik wil dat jij weer optimaal van het leven gaat genieten!

Hoe? Door dit prachtige VITA Traject!

Het is een combinatie van mijn diensten coaching, voeding & ontspanning. Omdat ik geloof dat wanneer jij lekkerder in je vel wilt zitten je ál deze aspecten moet aanpakken!

Het is een mooie laagdrempelige manier om kennis te maken wat deze aspecten met je kunnen doen en wat het voor je kan betekenen wanneer je bewust gaat worden van bepaalde patronen in je huidige leven.

 

Geef jezelf dit mooie cadeau en voel dat je na dit traject weer ZIN en ENERGIE hebt om te STRALEN!

Coaching:

Wat zijn jouw waarden en overtuigingen, welke zijn nu nog belangrijk en welke kun je beter loslaten of vervangen voor een positieve overtuiging. Wat zijn energievreters en wat geeft je juist energie. Hoe zie jij je huidige balans nu en waar zou je naartoe willen.

 

Voeding:

Op het gebied van voeding gaan we een basis voedingscheck doen en kijken we naar verbeterpunten, welke haalbaar zijn voor jou. Geen rigoureuze veranderingen die je niet vol kunt houden en geen Ook kijken we waar eventuele knelpunten zitten, wanneer kun jij jezelf moeilijk in bedwang houden en waar komt dat vandaan. Hoe is je beweegpatroon.

 

Ontspanning:

Ontspanning is een belangrijke en heerlijke toevoeging in deze combinatie. We gaan 1x een adem- en ontspantechniek doen en ik leer je deze zelf toe te passen en er zitten 2 massages in 1 stoelmassage en 1 ontspanningsmassage. Verder kijken we naar jouw huidige ontspanning en of dit voldoende voor je is om lekker in je vel te zitten.  

 

Programma:

Het programma bestaat uit 9 weken, aan elk aspect besteden we 3x tijd. Samen kijken we naar hoe we dit het beste in kunnen passen in je drukke bestaan.

 

Kosten:

De waarde van dit programma is € 695,- , maar dit bied ik nu tijdelijk aan voor € 475,-

Mocht je nog vragen hebben of interesse hebben in een gratis kennismaking, kun je me mailen op info@zin-geving.nl