VITA

Vitaliteit – Inspiratie – Tijd voor jezelf – Aandacht

Vita staat voor leven en ik wil dat jij weer optimaal van het leven gaat genieten!

Hoe? Door dit prachtige VITA Traject!

Het is een combinatie van mijn diensten coaching, voeding & ontspanning. Omdat ik geloof dat wanneer jij lekkerder in je vel wilt zitten je ál deze aspecten moet aanpakken!

Het is een mooie manier om kennis te maken wat deze aspecten met je kunnen doen en wat het voor je kan betekenen wanneer je bewust gaat worden van bepaalde patronen in je huidige leven. 

 

Geef jezelf dit mooie cadeau en voel dat je na dit traject weer ZIN en ENERGIE hebt om te STRALEN!

Coaching:

Wat zijn jouw waarden en overtuigingen, welke zijn nu nog belangrijk en welke kun je beter loslaten of vervangen voor een positieve overtuiging. Wat zijn energievreters en wat geeft je juist energie. Hoe zie jij je huidige balans nu en waar zou je naartoe willen. Mocht je zelf andere knelpunten willen bespreken is dat uiteraard mogelijk. 

 

Voeding:

Op het gebied van voeding gaan we een basis voedingscheck doen en kijken we naar verbeterpunten, welke haalbaar zijn voor jou. Geen rigoureuze veranderingen die je niet vol kunt houden en geen crash dieet. Ook kijken we waar eventuele knelpunten zitten, wanneer kun jij jezelf moeilijk in bedwang houden en waar komt dat vandaan. Hoe is je beweegpatroon. Mijn praktijk is aangesloten bij PuurGezond en gelooft ook dat dit de beste manier is naar een gezonde leefstijl verandering. 

 

Ontspanning:

Ontspanning is een belangrijke en heerlijke toevoeging in deze combinatie. We gaan 1x een adem- en ontspantechniek doen en ik leer je deze zelf toe te passen en er zitten 2 massages in 1 stoelmassage en 1 ontspanningsmassage. Verder kijken we naar jouw huidige ontspanning en of dit voldoende voor je is om lekker in je vel te zitten.  Mocht je niet van massages houden of dit niet kunnen vanwege gezondheidsklachten zijn er andere manieren voor ontspanning. 

 

Programma small, medium, large:

Het medium programma bestaat uit 9 weken, aan elk aspect besteden we 3x tijd. Het small programma bestaat uit 6 weken, aan elk aspect besteden we 2x tijd. Het large programma bestaat uit 12 weken, aan elk aspect besteden we 4x tijd. De afspraken hoeven uiteraard niet elke week plaats te vinden. 

Mocht je voor het large programma willen gaan, hebben we meer tijd om overal goed in te duiken en het small programma is een kennismakingsprogramma. Voor meer informatie stuur me een bericht. Samen kijken we naar hoe we dit het beste in kunnen passen in je drukke bestaan.

 

Kosten:

De waarde van het meest geboekte medium programma is € 695,- , maar dit bied ik nu tijdelijk aan voor € 475,- Deze aanbieding geldt tot eind maart 2018 en ik heb hier nog beperkte beschikbaarheid, dus mocht je van deze aanbieding gebruik willen maken, laat het me weten. Voor prijzen van het small en het large programma kun je me mailen. 

Mocht je nog vragen hebben of interesse hebben in een gratis kennismaking, kun je me mailen op info@zin-geving.nl