Written by admin

Gratis tips energy boost

Zin in Energie?

Energie dat zouden we allemaal meer willen hebben. Dat krijg ik vaak te horen in mijn praktijk. Via een enquete onder veel drukke moeders kwam dit ook als grootste wens naar voren.

Dat gun ik iedereen en om die reden heb ik dit GRATIS e-book samengesteld voor jou met 10 Energy Boost tips! Veel plezier en energie gewenst! 🍀

KLIK HIER

 

0
Written by Saskia van den Corput

Verwen jezelf! 💐🌺

Hoe vaak verwen jij jezelf op een mooie bos bloemen of wacht jij totdat je ze van iemand anders krijgt? Gaat alles eerst naar wat anderen nodig hebben in je gezin?

Zet jezelf ook eens bovenaan de lijst, want als jij gelukkig bent is de rest dat ook! Als je het zo bekijkt is het ook veel minder moeilijk om te doen.

Wat gun jij jezelf vandaag?

Written by Saskia van den Corput

Ananasijs

Mijn dochter wil steeds zelf ijsjes maken, nou dat gaan we dan ook binnenkort doen. Doen jullie mee ?

Read More
Written by Saskia van den Corput

Satésaus

Voor bij de saté tip van vorige week zelfgemaakte satésaus! Satésaus uit het schap of vriesvak van de supermarkt laat jij voortaan links liggen. Want als je deze zelfgemaakte saus eenmaal geproefd hebt, wil je niet anders meer!

Read More
Written by Saskia van den Corput

Vakantie/rust doet wonderen!

Ik was het even zat allemaal, herken je dat, dat alles even teveel is en je nergens meer plezier uit haalt?

Dat is zo zonde, want dan geniet je natuurlijk ook van alles een stuk minder, de kleine mooie dingen zie je even niet meer of je ergert je er zelfs aan.

Read More
1 2 3 5